V současné době nabízím tyto příchutě dortů:

 

– Extra čokoládový dort – korpus z pravé čokolády doplněný hříšným čokoládovým krémem, ganache z hořké čokolády a višňovým podkladem

 

– Ořechový dort „Speciál“ – ořechový korpus doplněný karamelovým a citronovým krémem a ořechovou vložkou

 

– Vanilkový dort – světlý piškotový korpus s krémem z mascarpone doplněný ovocem

 

– Dort „Red Velvet“ – červeně obarvený korpus z podmáslí doplněný krémem z čerstvého sýra a mascarpone

 

Všechny druhy dortů pak obmazávám pod potah čokoládovou ganache nebo máslovým krémem, jelikož lehké krémy nemohou přijít do styku s potahovací hmotou.

K výrobě dortů používám jen ty nejlepší suroviny, tj. poctivé máslo, smetanu, vejce, džemy s vysokým podílem ovoce či čokoládu s vysokým podílem kakaového másla. V sezoně lze dorty doplnit čerstvým ovocem, přes zimu používám ovoce mražené či kompotované. Na potahování a zdobení dortů používám fondánové hmoty Smartflex a White Icing, květy pak modeluji z domácí cukrové hmoty.